Ansamblul rezidențial este localizat în Magurele, strada Reactorului și este format din 43 de aparatmente cu spatii verzi și locuri de parcare pentru fiecare apartament si vizitatori ,costul locului de parcare este de 2 000 euro. Paleta de opțiuni este diversă: de la garsoniere și până la apartamente cu doua si trei camere, apartamentele dispun de compartimentări variate, iar finisajele sunt de cea mai înaltă calitate.

Ansamblul este un proiect nou, care se remarcă în principal prin prețurile extrem de abordabile, potrivite pentru orice buzunar. Zona aleasă pentru amplasarea complexului dispune de acces extrem de prietenos la mijloacele de transport în comun, dar și la o zonă completă și extrem de diversificata de centre comerciale de interes zilnic.

Un alt plus este atenția acordată detaliilor care contează și care creează starea de confort și de relaxare pe care o dorești. Culori pastelate într-o gamă armonică deosebită, mici amănunte de finisaj care înnobilează ansamblul, grija pentru toate utilitățile necesare, într-o amplasare omogenă, sunt câteva dintre cele gândite pentru satisfacerea dorințelor celor mai diverse.

Nu este de neglijat nici raportul excelent între calitate și preț, care ne recomandă și care te vor convinge să fim prima opțiune atunci când dorești să achiziționezi o locuință care să vă împlinească nevoile la un preț care se încadrează în bugetul disponibil.

Complexul rezidențial are acces ușor și rapid la toate facilitățile necesare pentru a te simți relaxat și răsfățat: grădiniță, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, zonă comercială, filiale bancare și multe altele.

Un aspect foarte important de luat în calcul este proximitatea tuturor mijloacelor de transport în comun, ceea ce îți oferă mobilitate și eficientizare a timpului aferent deplasărilor zilnice.

Oferim consultanta financiara si bancara gratuita, comision 0% si nici alte taxe ascunse!